Desmuntatge i Muntatge de Mobles
En Trans-Reform S.L , comptem amb el servei de desmuntatge i muntatge de mobles, dut a terme per especialistes en el sector.

Quan els mobles ja han arribat al lloc de destinació, els nostres professionals, podran muntar-adaptant-lo a les dimensions específiques del nou espai, en el cas que fos necessari. Els nostres professionals s'encarregaran no només del desmuntatge i posterior muntatge, sinó també del trasllat de les peces dels mobles desmuntats. Un cop al nou immoble, durant el procés de muntatge, el nostre personal s'encarregarà de muntar cada moble adaptant-lo al nou lloc. Taules, cadires, boisseries, prestatgeries, armaris ... quedaran perfectament adaptats, calçats i anivellats.
El nostre major objectiu és el de garantir la integritat de les seves pertinences i, amb això, la seva tranquil·litat, sabent que està en mans d'un equip de professionals avalats per una gran experiència en el sector, que s'ocuparan de tot el procés, sense necessitat de que vostè hagi de preocupar-se de res. Per això, també ens encarreguem de l'embalatge de cadascuna de les peces que resultin del desmuntatge del mobiliari. Utilitzem els millors materials i tècniques específiques per a cada objecte i material. (Embalatge en mantes, cartró, plàstic de bombolles) sol·licitar Pressupost

"ET TRUQUEM, DEIXA'NS EL TEU NÚMERO"

Deixa'ns les teves dades i un assessor comercial es posara en contacte amb tu per a realitzar el teu pressupost o resoldre qualsevol dubte que puguis tindre.

Ha de seleccionar la casella per enviar.