Benvinguts a TRANS REFORM SL
Som una empresa de mudances a nivell nacional i internacional fundada a la ciutat de Barcelona.
Comptem amb una àmplia experiència en aquest rubro i amb un equip altament capacitat per oferir el millor servei que es mereix.
Els nostres Serveis
Petició de Pressupost
En Trans Refor S.l sabem la importancia de rebre un pressupost profesional al momento. Per això, us convidem a sol·licitar un pressupost online.
sol·licitar Pressupost
Testimonis de Clients

Preguntas Frecuentes

Quins tipus de camions feu servir?

Camions capitoné de diferents m3 d'acord a la necessitat del servei. Els nostres camions estan perfectament incorporats amb tot tipus de requeriments que necessiti cada mudança.

Els camions estan preparats perquè els meus miralls no es trenquin?

Els camions compten amb perfectes condicions perquè els mobles arribin sense cap tipus de desperfecte. En Trans-Reform ens encarreguem de embalar els miralls amb material bombolla, seguidament cartró i en el cas que sigui necessari s'utilitzen caixes de fusta per a major protecció.

Quin tipus de personal realitzarà la meva mudança? ¿Compten amb experiència?

El personal amb què comptem està especialitzat en el rubro de les mudances. Comptem amb una plantilla de treballadors de gran experiència, que porten treballant en aquest rubro des de fa diversos anys. La nostra àrea de recursos humans s'encarrega de seleccionar específicament al personal que necessitem per cobrir un determinat lloc de treball. Alguns dels requisits que es tenen en compte són: Experiència laboral, antecedents penals, certificat de E.S.O, avaluació psicològica ...

Que passa si es trenca algun objecte?

En el cas que es produís aquesta lamentable situació, Trans-Reform, s'encarregaria de prendre la responsabilitat per qualsevol tipus de dany ocasionat a través de l'assegurança específic per a mudances amb què compta, el qual cobreix el 100% dels danys.

Que passa si un treballador s'accidenta dins del meu domicili?

Tot el nostre personal es troba assegurat i amb la documentació necessària per a exercir aquest tipus de treball. La nostra assegurança d'accident de risc laboral, s'encarregaria de cobrir el 100% en prestacions de salut al nostre treballador.

Quines garanties oferiu als vostres clients sobre els treballs realitzats?

Comptem amb una àmplia experiència en el rubro de les mudances i amb un excel·lent equip de treball per garantir que la mudança es converteixi en un èxit més.
A més .... En Trans-Reform S.L, comptem amb un SEGUR, que cobreix el 100% dels possibles danys que es puguin ocasionar a qualsevol pertinença dels nostres clients.

Quines formes de pagament accepteu? Oferiu facilitats en la forma de pagament?

El mètode de pagament que acceptem és en efectiu, al moment d'acabar tot el servei.

De què treball esteu més orgullosos?

Estem molt orgullosos de cadascun dels nostres treballs que hem realitzat tant a nivell nacional com internacional, i pel que fa als treballs de major importància que hem realitzat, comptem amb els següents:

  1. Transports d'obres d'art per a diferents museus a Barcelona.
  2. Mudances particulars a jugadors del FC BARCELONA.
  3. Mudances particulars a entrenadors del FCBARCELONA.
  4. Mudances d'oficines a empreses reconegudes.
  5. Mudances particulars a empresaris reconeguts.

"ET TRUQUEM, DEIXA'NS EL TEU NÚMERO"

Deixa'ns les teves dades i un assessor comercial es posara en contacte amb tu per a realitzar el teu pressupost o resoldre qualsevol dubte que puguis tindre.

Ha de seleccionar la casella per enviar.